Planetconille RALA-pätevyys

Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt 5.4.2016 Planetcon Oy:lle pätevyyden Talonrakennushankkeen  johtamisen ja rakennuttamisen palvelut sekä valvonta -toimialalle. Pätevyys kattaa hankevalmistelun (tarveselvitys, hankesuunnittelu), rakennuttamisen (hankkeen johtaminen ja ohjaus eri vaiheissa; suunnittelun valmistelu ja ohjaus, rakennuslupatehtävät, rakentamisen valmistelu ja rakentaminen, käyttöönotto, takuuaika) sekä valvonnan.

RALA-pätevyys on todistus Planetconin vastuullisesta toiminnasta. Pätevyyden myöntämisen edellytyksenä ovat referenssein todennettu tekninen osaaminen ja resurssit, täytetyt tilaajavastuulain edellytykset, soveltuvat vastuuvakuutukset sekä lainsäädännön mukaiset tilinpäätöstiedot.

Rakentamisen laatu

RALA on perustettu edistämään suomalaisen rakentamisen laatua vuonna 1997. Yhdistyksen taustalla on 15 kiinteistö- ja rakennusalan järjestöä.

RALAn tavoitteena on luoda rakentamiseen lähdökohdat, jotka johtavat parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tehtävää toteutetaan keräämällä tietoa rakennusalan yrityksistä ja arvioimalla niiden toimintatapoja.

%d bloggaajaa tykkää tästä: