Rekrytointi

Sähkötekniikka-asiantuntija Turkuun ja Jyväskylään

Haemme Planetconin Turun ja Jyväskylän toimistoon sähkötekniikka-asiantuntijaa asiantuntija-, rakennuttaja- ja valvontatehtäviin.

Arvostamme talotekniikan urakoinnista, suunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvontatehtävistä hankkimaasi kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä myynti-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sopivaa asennetta asiakaspalveluun. Paineenkin alla säilytät malttisi ja kykenet johdonmukaisiin ratkaisuihin. Olet koulutukseltasi sähkötekniikan DI tai insinööri.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi monessa eri muodossa ja olla mukana kehittämässä yrityksemme ja palveluidemme tulevaisuutta. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen talotekniikan asiantuntijatiimi, jonka osaamisen syventäminen on yksi päätavoitteistamme.

Jos koet vastaavasi yllä olevaa kuvausta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jari.vekkeli@planetcon.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Jari Vekkeli, puh. 040 564 9055.