Avoimet työpaikat: LVI-suunnittelija!

Haemme mukavaan työporukkaamme Tampereelle

LVI-suunnittelijaa

monipuolisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin.

LVI-suunnittelijana toimit mielenkiintoisissa projekteissa. Asiakaskohteemme koostuvat pääosin toimisto-, liike ja julkisista rakennuksista. Työnkuvasi muotoillaan osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Olet koulutukseltasi DI, insinööri tai teknikko. Arvostamme talotekniikan suunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvontatehtävistä hankkimaasi kokemusta. Toimit mielelläsi ryhmässä ja sopeudut avokonttorin välittömään ilmapiiriin.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi monessa eri muodossa ja olla mukana kehittämässä yrityksemme ja palveluidemme tulevaisuutta. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen talotekniikan asiantuntijatiimi, jonka osaamisen syventäminen on yksi päätavoitteistamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Vinha puh. 040 722 1933. Mikäli haastava ja mielenkiintoinen tehtävä herätti kiinnostusta lähetä CV:si palkkatoiveineen etunimi.sukunimi@planetcon.fi. Jätä hakemus heti, sillä täytämme paikan heti kun sopiva hakija löytyy.

Planetcon Oy on riippumaton, ketterä ja joustava talotekniikan asiantuntija- ja rakennuttajapalveluihin erikoistunut yritys. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Planetcon on perustettu vuonna 2000, henkilöstöä on 20 ja luottoluokituksemme on AAA.